Inloggning

Köpvillkor

Köp
Du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss. Leverans sker bara inom Sverige.

Beställningsvärde
Vi har inget minsta beställningsvärde, alla ordrar är välkomna.

Öppet köp
Du får byta eller ångra ditt köp inom 14 dagar från det att varan mottagits, detta  under förutsättning att varan är oanvänd och i orginalförpackning. Ta alltid kontakt med oss via e-post: butik@ramochvackrating.se innan du skickar tillbaka varan.

Returfrakten, oavsett om det gäller byte eller ett ångrat köp, får du själv stå för.

Sedan varan kontrollerats av oss och allt är i sin ordning, skickar  vi en ny eller sätter in summan för varan på ditt konto.

Observera  att ångerrätten inte gäller varor med nedsatt pris/reavaror.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses EJ utav oss.

Reklamation
Reklamation av defekt eller felaktig vara ska ske så snart felet upptäcks. Detta måste ske inom 7 dagar  från det att du har mottagit varan. Ta alltid kontakt med Ram & Vackra ting vid reklamation. Bild på den skadade eller defekta varan ska alltid skickas som epost. Skicka inga varor innan kontakt har tagits med oss. Vi ersätter varan med en likadan, om den finns i lagar, annars får du pengarna tillbaka.

Skadat gods
Om du vid mottagandet av paketet upptäcker att försändelsen är transportskadad skall du omedelbart ta kontakt med oss. Viktigt: behåll emballaget.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor. Priserna är inklusive moms men exklusive frakt. Gällande pris är det som anges på ramochvackrating.se vid inköpstillfället.

Betalning
Förskottbetalning sker till bankgiro nr

Du kan även Swisha till oss. Se Swishnummer i orderbekräftelsen.

Glöm ej att ange ordernummer vid betalning.

Varorna skickas så snart pengarna finns registrerade på vårat konto.

Frakt
Fraktkostnad räknas ut av oss och betalas i samband med förskottsbetalningen. I samband med orderbekräftelse ser du också fraktkostnaden.

All frakt betalas av köparen, går varan i retur till oss, oavsett orsak, betalas den alltid av köparen. Undantag; Reklamationer godkända av oss.

Vi försöker att alltid finna det billigaste alternativet när det gäller frakten.

Leveranstid
Normalt sker leverans inom 3-5 dagar  om inte annat angivits. Vi tar emot o levererar alla beställningar i den ordning de kommer till oss.
Ram & Vackra ting reserverar sig mot slutförsäljning

Kunduppgifter
När du handlar i butiken första gången måste du registrera dig. Det är nödvändigt för att vi ska kunna hantera din beställning. De personuppgifter du då lämnar kommer enbart att hanteras internt i butiken. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till tredje part.  Narturligtvis måste fraktbolaget få ditt namn och hemadress.

Om du inte längre vill att dina personuppgifter ska vara registrerade hos oss är det bara att kontakta butik@ramochvackrating.se

Miljön
Vi försöker att använda oss av returmaterial så längt det går när vi paketerar dina varor. 

Bilder
Bilderna tillhör Ram & Vackra ting. Bilderna lånas inte ut.
Kom ihåg att färgen på bilderna kan variera mellan olika datorer.

 Copyright © Ram och Vackra ting 2014